Огласи

Конкурси

Соопштенија

Професорите од воената академија предавачи и учесници на нато курс посветен на користењето на сајбер просторот од страна на терористите

27.08.2014
Професорите од Воената академија предавачи и учесници на НАТО Курс посветен на користењето на сајбер просторот од страна на терористите