Конкурси

Решение за дополнување на решението за прием на кандидати по реализиран втор приемен рок

20.11.2023

Решение за дополнување на решението за прием на кандидати по реализиран втор приемен рок согласно

Конкурс во рамки на програмата Еразмус+ К131 на Европската комисија

13.11.2023

Во рамки на програмата Еразмус+ К131 на Европската комисија, Воената Академија "Генерал Михаило А