Информација за кандидатите за Специјализација за командни и штабни

16.10.2023

Почитувани, Ве известуваме дека приемниот испит за кандидатите за Специјализација за командни и штабни должности ќе се реализира на:

            1.    18.10.2023г. (среда) во 09.00 часот, 

 

Ориентирна литература за подготовка на полагањето може да се најде на следниот линк:

https://ma.edu.mk/studenti/upis/podgotvi-se