Огласи

Конкурси

Соопштенија

ОДЛУКИ За усвојување на извештајот од комисијата за оценка на стручно-специјалистички труд и формирање комисија за одбрана на стручно-специјалистички труд

18.11.2014
ОДЛУКИ За усвојување на извештајот од комисијата за оценка на стручно-специјалистички труд и формирање комисија за одбрана на стручно-специјалистички труд

Воена академија генерал михаило апостолски – скопје со најмлади истражувачи на 6-тата интернационална научна конференција за дефанзивни технологии – отех 2014

20.10.2014
Воена академија Генерал Михаило Апостолски – Скопје со најмлади истражувачи на 6-тата интернационална научна конференција за дефанзивни технологии – ОТЕХ 2014

Успешно изведена дводневна работилница на тема енергетската безбедност како дел од мозаикот на националната безбедност и меѓународната безбедност

30.09.2014
Енергетската безбедност како дел од мозаикот на националната безбедност и меѓународната безбедност беше темата на дводневната работилница ...