Огласи

Конкурси

Соопштенија

Средби на деканот на воената академија, богданоски со претставник на националната гарда на вермонт и со одбранбеното аташе на норвешка

24.09.2021
Деканот на Воената академија, полковникот Митко Богданоски, на 21 септември имаше две засебни средби – со полковникот Кристофер Еванс од Нац...

Решение за измена на решение за прием на кандидати по конкурсот за запишување на студенти/питомци на прв циклус на студии за потребите на министерството за одбрана и армијата на република северна македонија во учебната 2021/2022 година

17.09.2021
Решение за измена на решение за прием на кандидати по Конкурсот за запишување на студенти/питомци на прв циклус на студии за потребите на Министерството за одбрана и Армијата на Република Северна Македонија во учебната 2021/2022 година

Решение за прием на кандидати по Конкурсот за запишување на студенти/питомци 2021/22

14.09.2021
Решение за прием на кандидати по Конкурсот за запишување на студенти/питомци на прв циклус на студии за потребите на Министерството за одбрана и Армијата на Република Северна Македонија во учебната 2021/2022 година