Огласи

Конкурси

Соопштенија

Информација за тестирање по англиски јазик за кандидатите кои конкурирале за студенти-питомци на воената академија во учебната 2021-22 година-прв уписен рок

16.08.2021
Ве информираме дека на ден 16, 17 и 18.08.2021 година ќе се спроведе тестирање по Англиски јазик. Тестирањето ќе се спроведе во касарната „И...

Информација за тестирање по математика за кандидатите кои конкурирале за студенти/питомци на воената академија генерал михаило апостолски-скопје во учебната 2021/22 година-прв уписен рок

09.08.2021
Ве информираме дека на ден 11.08.2021 година со почеток од 10:00 часот ќе се спроведе тестирање по Математика. Тестирањето ќе се спроведе во...

Информација за тестирање по математика за кандидатите кои конкурирале за студенти/питомци на Воената академија „Генерал Михаило Апостолски“-Скопје во учебната 2021/22 година-прв уписен рок

09.08.2021
Информација за тестирање по математика за кандидатите кои конкурирале за студенти/питомци на Воената академија „Генерал Михаило Апостолски“-Скопје во учебната 2021/22 година-прв уписен рок

:en konkurs për regjistrimin e studentëve/kadetëve për nevojat e ministrisë së mbrojtjes dhe armatës së republikës së maqedonisë së veriut në ciklin e parë të studimeve në akademinë ushtarake gjeneral mihailo apostollski – shkup për vitin akademik 2021/20

24.07.2021
KONKURS për regjistrimin e studentëve/kadetëve për nevojat e Ministrisë së mbrojtjes dhe Armatës së Republikës së Maqedonisë së Veriut në ciklin e parë të studimeve në Akademinë Ushtarake Gjeneral Mihailo Apostollski – Shkup për vitin akademik 2021/2022КОНКУРС за запишување студенти/питомци за потребите на Министерството за одбрана и на Армијата на Република Северна Македонија на прв циклус студии на Воената академија Генерал Михаило Апостолски Скопје во учебната 2021/2022 година