Еразмус огласи

Еразмус огласи

Огласи за студентски мобилности и размена, стручна пракса, КА1, потребна документација и останати информации

Дел од обуката на студентите кои се на Еразмус размена

07.11.2022

Дел од обуката на студентите кои се на еразмус размена.

Реализација на втора работилница во склоп на проектот „Future Classrooms’ Leadership“ во согласност со Еразмус+KA220

03.10.2022

Претставници од Воената академија земаа учество на втората работилница во склоп на проектот „Future Classrooms’ Leadership “, во согласност со Еразмус+ KA220, која се реализираше во Софија, Р. Бугарија, во период од 26-30 септември.

Оглас за Еразмус + КА1 мобилност на студентите

11.01.2022

Оглас за Еразмус + КА1 мобилност на студентите – питомците од Воената академија „Генерал Михаило Апостолски“-Скопје, во академската година 2021/2022

Оглас за Еразмус + КА1 мобилност на студентите

10.11.2021

Оглас за Еразмус + КА1 мобилност на студентите – питомците од Воената академија „Генерал Михаило Апостолски“-Скопје, во академската година 2021/2022

Оглас за Еразмус + КА1 мобилност на студенти 2019 Хрватска и Словачка

21.11.2019

Оглас за Еразмус + КА1 мобилност на студенти за Република Хрватска (Регионален центар за заштита и спасување-Осијек) – 2 (две) места и Република Словачка (Општински уред-канцеларија за заштита и спасување-Поважка Бистирца) – 3 (три) места

ОГЛАС за Еразмус + КА1 студентски мобилности 2019 Хрватска, Бугарија, Словачка

21.11.2019

ОГЛАС за Еразмус + КА1 студентски мобилности и размена во Република Хрватска, Република Бугарија и Република Словачка, вкупно – 13 (тринаесет) места.

Оглас за Еразмус + КА1 мобилност на студентите – питомците од Воената академија - 2019/2020 Австрија

02.07.2019

ОГЛАС за Еразмус + КА1 мобилност на студентите – питомците од Воената академија Генерал Михаило Апостолски-Скопје, во академската година 2019/2020

ОГЛАС за Еразмус + КА1 мобилност на студентите 2019/2020 Хрватска и Словачка

01.07.2019

ОГЛАС за Еразмус + КА1 мобилност на студентите – питомците од Воената академија „Генерал Михаило Апостолски“-Скопје, во академската година 2019/2020