Конкурс во рамки на програмата Еразмус+ К131 на Европската комисија

13.11.2023

Во рамки на програмата Еразмус+ К131 на Европската комисија, Воената Академија "Генерал Михаило Апостолски" Скопје распишува конкурс за доделување стипендии за студенти за студиски престој на високобразовните институции во ЕУ.

Пријавен образец

Мотивациско писмо

Europass-cv-model

Online learning agreement study mobility_2023-24

 

 

12