Информација за кандидатите за Специјализација за командни и штабни должности

13.09.2023

Почитувани, Ве известуваме дека приемниот испит за кандидатите за Специјализација за командни и штабни должности ќе се реализира во два термина:

            1.    20.09.2023г. (среда) во 09.00 часот, и 

            2.    27.09.2023г. (среда) во 09.00 часот.

Кандидатите имаат можност да полагаат еднаш, во термин по нивни избор. 

 

 

Ориентирна литература за подготовка на полагањето може да се најде на следниот линк:

https://ma.edu.mk/studenti/upis/podgotvi-se