Статија за воената академија во црногорскиот воен весник за евро-атлански интеграции и одбрана ,,партнер

25.03.2015

Во црногорскиот воен весник за евро-атлански интеграции и одбрана ,,Партнер“ бр. 61 излезен е текст на еден од нашите питомци. Текстот е поврзан со активности кои ги има академијата, и неговото доживување на академијата како странец за времетраење од четири години. Текстот е напишан под наслов „Четири години на школување-за служење на државата“ (црн. „Četiri godine školovanja- za služenje državi" ) и се наоѓа на седумнаесетата страна. Целиот текст можете да прочитате на овој линк:

 

 http://www.mod.gov.me/rubrike/casopis-partner/145200/casopis-Partner-broj-61.html

 

 

GALLERY