Огласи

Конкурси

Соопштенија

Список на кандидати (пријавени за воено-воздухопловство-насока пилот) кои треба да се јават на процесот на селекција на земја и во воздух во центарот за обука на пилоти-петровец на ден 03.јули (понеделник) 2017 година

30.06.2017
СПИСОК НА КАНДИДАТИ (пријавени за воено-воздухопловство-насока пилот) кои треба да се јават на процесот на селекција на земја и во воздух во Центарот за обука на пилоти-Петровец на ден 03.јули (понеделник) 2017 година

Список на кандидати кои треба да се јават на повторна проверка за психолошко тестирање (прилог бр.1) на воената академија-скопје на ден 29.јуни (четврток) 2017 година во 09,00 часот

27.06.2017
СПИСОК НА КАНДИДАТИ кои треба да се јават на повторна проверка за психолошко тестирање (прилог бр.1) на Воената академија-Скопје на ден 29.јуни (четврток) 2017 година во 09,00 часот

Список на кандидати (пријавени за воено-воздухопловство-насока пилот) кои треба да се јават на проверки по физичка подготвеност на воениот стадион –скопје во градскиот парк скопје на ден 27.јуни (вторник) 2017 година во 09,00 часот

23.06.2017
СПИСОК НА КАНДИДАТИ (пријавени за воено-воздухопловство-насока пилот) кои треба да се јават на проверки по физичка подготвеност на Воениот стадион –Скопје во градскиот парк Скопје на ден 27.јуни (вторник) 2017 година во 09,00 часот

Список на кандидати кои треба да се јават за проверки по физичка подготвеност на воениот стадион -скопје во градскиот парк скопје на ден 08 јуни (четврток) и 09 јуни (петок) 2017 година во 09,00 часот

07.06.2017
Список на кандидати кои треба да се јават за проверки по физичка подготвеност на Воениот стадион -Скопје во градскиот парк Скопје на ден 08 Јуни (Четврток) и 09 Јуни (Петок) 2017 година во 09,00 часот

Список на кандидати кои треба да се јават на здравствен преглед во воено медицински центар -скопје на ден 07. јуни 2017 година во 08,00 часот

06.06.2017
СПИСОК НА КАНДИДАТИ КОИ ТРЕБА ДА СЕ ЈАВАТ НА ЗДРАВСТВЕН ПРЕГЛЕД во Воено медицински центар -Скопје НА ДЕН 07. ЈУНИ 2017 година во 08,00 часот

Тест програма за приемниот испит по математика за конкурсот за запишување студенти/питомци за потребите на министерството за одбрана и на армијата на република македонија на прв циклус студии на воената академија генерал михаило апостолски − скопје во уче

06.06.2017
ТЕСТ ПРОГРАМА за приемниот испит по математика за конкурсот за запишување студенти/питомци за потребите на Министерството за одбрана и на Армијата на Република Македонија на прв циклус студии на Воената академија Генерал Михаило Апостолски − Скопје во учебната 2017/2018 година

Известување за датуми за физички проверки по конкурсот за запишување студенти/питомци за потребите на министерството за одбрана и на армијата на република македонија на прв циклус студии на воената академија генерал михаило апостолски − скопје во учебната

05.06.2017
Известување за датуми за физички проверки по конкурсот за запишување студенти/питомци за потребите на Министерството за одбрана и на Армијата на Република Македонија на прв циклус студии на Воената академија Генерал Михаило Апостолски − Скопје во учебната 2017/2018 година