Огласи

Конкурси

Соопштенија

Список на кандидати кои треба да се јават на тестирање по англиски јазик во касарна илинден на ден 12.07.2016 (вторник) најдоцна до 09:00 часот

08.07.2016
СПИСОК НА КАНДИДАТИ КОИ ТРЕБА ДА СЕ ЈАВАТ НА ТЕСТИРАЊЕ ПО АНГЛИСКИ ЈАЗИК ВО КАСАРНА ИЛИНДЕН на ден 12.07.2016 (ВТОРНИК) најдоцна до 09:00 часот

Датум и листа на кандидати за псохолошки прегледи за упис на стручно оспособување и усовршување за родот авијација на воената академија генерал михаило апостолски – скопје

07.07.2016
Датум и листа на кандидати за псохолошки прегледи за упис на стручно оспособување и усовршување за родот авијација на Воената академија Генерал Михаило Апостолски – Скопје

:en tест програма за приемниот испит по математика за конкурсот за запишување студенти/питомци за потребите на министерството за одбрана и на армијата на република македонија и студенти за насоката кризен менаџмент, заштита и спасување на прв циклус студи

16.06.2016
Tест програма за приемниот испит по математика за конкурсот за запишување студенти/питомци за потребите на Министерството за одбрана и на Армијата на Република Македонија и студенти за насоката кризен менаџмент, заштита и спасување на прв циклус студии на Воената академија Генерал Михаило Апостолски − Скопје во учебната 2016/2017 годинаTест програма за приемниот испит по математика за конкурсот за запишување студенти/питомци за потребите на Министерството за одбрана и на Армијата на Република Македонија и студенти за насоката кризен менаџмент, заштита и спасување на прв циклус студии на Воената академија Генерал Михаило Апостолски − Скопје во учебната 2016/2017 година

Конкурс за запишување студенти/питомци за потребите на Министерството за одбрана и на Армијата на Република Македонија 2016

09.06.2016
Конкурс за запишување студенти/питомци за потребите на Министерството за одбрана и на Армијата на Република Македонија и студенти за насоката кризен менаџмент, заштита и спасување на прв циклус студии на Воената академија „Генерал Михаило Апостолски“ − Скопје во учебната 2016/2017 година

Конкурс за запишување студенти/питомци за потребите на министерството за одбрана и на армијата на република македонија и студенти за насоката кризен менаџмент, заштита и спасување на прв циклус студии на воената академија генерал михаило апостолски − скоп

09.06.2016
Конкурс за запишување студенти/питомци за потребите на Министерството за одбрана и на Армијата на Република Македонија и студенти за насоката кризен менаџмент, заштита и спасување на прв циклус студии на Воената академија Генерал Михаило Апостолски − Скопје во учебната 2016/2017 година