Огласи

Конкурси

Соопштенија

Информација за проверка на физичката способно на воениот стадион-скопје за кандидатите кои конкурирале за студенти-питомци на воената академија во учебната 2022-23 година-прв уписен рок

18.08.2022
Ве информираме дека на ден 19.08.2022 година од 08:00 часот на Воениот стадион-Скопје (во градски парк до Национална арена „Тоше Проески) ќ...

Информација за психолошко тестирање и систематски преглед за кандидатите кои конкурирале за студенти-питомци на воената академија во учебната 2022-2023 година-прв уписен рок

12.08.2022
Ве информираме дека во деновите 15, 16 и 17.08.2022 година, со почетокот од 08:00 часот, ќе се спроведе психолошко тестирање и систематски п...

Информација за тестирање по англиски јазик за кандидатите кои конкурирале за студенти/питомци на Воената академија „Генерал Михаило Апостолски“-Скопје во учебната 2022/23 година-прв уписен рок

04.08.2022
Информација за тестирање по англиски јазик за кандидатите кои конкурирале за студенти/питомци на Воената академија „Генерал Михаило Апостолски“-Скопје во учебната 2022/23 година-прв уписен рок

Информација за тестирање по математика за кандидатите кои конкурирале за студенти/питомци на воената академија генерал михаило апостолски-скопје во учебната 2022/23 година-прв уписен рок

29.07.2022
Ве информираме дека на ден 04.08.2022 година со почеток од 09:30 часот ќе се спроведе тестирање по Математика. Тестирањето ќе се спроведе во...